餐廳: 翠園 (葵青劇院)
資訊:

2019-02-10 1844 瀏覽
好多時喺葵芳飲茶 都會經過呢間酒樓 望入去次次都好多人, 而且見到佢 寫住早茶有特價, 今日終於同父母一齊去試下第一味就係呢碟椒鹽魷魚鬚, 好有期望咁食但食後好失望, 死實實一條魷魚, 味道完完全全唔覺得係咩椒鹽, 同我想像中嘅爭好遠呢個黑色嘅流沙包就過得去鳳爪排骨飯中規中矩鮮竹卷非常普通牛肉正正常常呢個類似芋角嘅 完全冇乜味如果呢個價錢食呢啲嘢, 我覺得唔合格, 喺附近嘅北京樓 好過佢好多, 下次都係唔嚟

呢個黑色嘅流沙包就過得去

鳳爪排骨飯中規中矩

鮮竹卷非常普通

牛肉正正常常

呢個類似芋角嘅 完全冇乜味

2019-01-03
$87.6 (早餐)