2024-09-06 698 瀏覽
今日同小朋友特意嚟呢間貓貓cafe搵貓貓玩放鬆下,因為知道佢地係會收養流浪貓貓嘅Cafe, 覺得別具意義。呢個環境用上木系風格同埋綠色作裝修,覺得幾舒服休閒。呢度都有成五六隻貓貓又有唔同性格,同每隻貓貓玩下都幾治癒,摸住佢哋毛茸茸嘅背同頭,夠晒得意。場內有注意事項,提提大家點樣同貓貓友好相處👍當日見到佢有特別推介嘅窩夫,可以揀朱古力或者焦糖口味,我哋就揀咗焦糖口味試下。食落好味道,暖笠笠,貌相吸引,外皮又夠鬆脆,窩夫蛋香味濃!仲點咗朱古力蛋糕,朱古力味濃郁,蛋糕食落濕潤唔乾身,yummy! 飲品方便就揀咗杯flat white同埋鳳梨西梅柑桔檸檬茶。嘆住甜點同飲品,一邊同咁可愛嘅貓貓互動,實在寫意!

場內有注意事項,提提大家點樣同貓貓友好相處👍