2017-01-02 225 瀏覽
今次由朋友發板叫How Cool外賣,我本身唔太贊成,因為無乜信心保證,不過見佢堅持就算當係試一試。等外賣等左大半個鐘真係等到發毛,係7-11我地都飲左兩包檸茶,無聊時望入去見個男人一邊睇電話一邊煮野食,心諗你快手拉。再望入去睇下外賣得未,個男人又爬上又爬落攞野,手都唔洗下又繼續用隻手放菜入盒,心知不妙。返到朋友屋企開餐打開盒,見到烤菇淋曬比黑色汁浸住,味道係梅菇一隻,梅到好似煲湯菇,沒有菇鮮味,仲苦苦地,好釆有唔會唔好味既煙肉中和下,菇食材唔新鮮起碼放超過兩天,不值一試。朋友又話薯蓉係用新鮮薯仔整,我地一食已經知道係薯粉做拉,質疑點解要甘貴,加薯粉值$10咩?$39食隻梅菇配薯粉,食叉雞飯好過,一定無下次,評分真係唔可以盡信。

外賣自取