2017-02-03 58 瀏覽
今日日文同學離棄我 要等兩個鐘先夠鐘上堂 周圍行下 搵間好d既餐廳食個晚餐再努力吧 就快考試 壓力真大。行左去柯士甸道 有雞煲 意大利菜 西餐 揀左呢間原居民 靜靜地 一個人享受寧靜 在香港其實都有點難度呢 就今夜對自己好點吧。餐牌寫了在黑板 好環保喎。晚餐包了前菜 餐湯 蒜蓉包 主菜 飲品 幾豐富~ 意大利風乾火腿配蜜瓜蜜瓜大大片 好清甜 火腿帶點甘香 微微的咸香 夾著蜜瓜一起吃 好開胃。意大利菜湯濃濃蕃茄味 雜菜全部都好入味 配埋香脆蒜蓉包 yummy!登登登登~主菜炭燒西冷配紅酒汁 真是色香味俱全!炭燒的肉味撲鼻 西冷燒到有網紋 看上去已經覺得好juicy, 肉汁好豐富 七成熟 帶點紅 肉質好嫩口 肉味又夠濃 吃不停口。配菜有酸忌廉焗薯 剛好是賣飛佛 哈哈。旁邊再伴上炒菜 幾健康。一個人的晚上 安靜而又滿足~ 臨走的時候 店員介紹午餐不需要加一 仲抵食 咁下次真是要再食過。

意大利風乾火腿配蜜瓜

意大利菜湯
濃濃蕃茄味 雜菜全部都好入味 配埋香脆蒜蓉包 yummy!

登登登登~主菜炭燒西冷配紅酒汁 真是色香味俱全!