2019-05-27 519 瀏覽
今日係奧運附近做完野食個午餐, 原來有super sandwiches, 以前有一排成日食佢cake, 貪佢靜靜地坐得舒服, 之後都好少幫襯lu~ 咁耐無食過就食下佢lunch la, 哩間分店唔係好大, 附近都係商業大廈所以lunch time都幾多人, 好彩我1個人唔難搵位。燒雞胸扁意粉餐 $89雞胸一塊正常size切開, 調味用左香草同鹽, 咸左d扁意粉軟硬度都岩岩好, 最怕食到煮到淋哂既意粉~白汁都好creamy好濃, 味道唔錯。跟餐既蘑菇湯, 有切左碎粒既蘑菇係入面不過略嫌少左d, 或者加番一片片既蘑菇落去會更好, 而個湯本身唔會好浠, 味道就普普通通, 而且真係好細碗呀得幾啖, 本身個餐都唔平, 如果份量可以加番多dd就啦😵另加7蚊既凍檸水哩個價錢番講偏貴, 食物味道普普通通, 唔係咁抵食呀
燒雞胸扁意粉餐 $89
雞胸一塊正常size切開, 調味用左香草同鹽, 咸左d

另加7蚊既凍檸水

哩個價錢番講偏貴, 食物味道普普通通, 唔係咁抵食呀