2024-03-20 534 瀏覽
點了4個午餐和一份炸雞先講服務,態度差:掃碼點餐後一直無人提供水和水杯請男侍應提供後佢黑面(不是你們沒有送我們才問的嗎???有事嗎???)上菜後之後再請佢拎對公筷,佢又大大聲話“聽唔到”同黑面...轉個頭佢喺取餐位俾另一個女職員大罵“你要咩呀?講d唔講d?”懷疑職員之間工作氛圍差勁,故而將負面情緒發洩落客人身上,以及在客人旁吵架,嚴重影響客人用餐體驗= =再講食物,好難食:海鮮豆腐湯~十分普通海鮮炒碼麵~死咸死辣無鮮味(雷)鮑魚粥~好傑好腥巨難食,個粥底仲lone哂(大雷!!!)炸豬排+炸飯卷+炸蝦set~塊豬排好薄,粉就好厚,食落去啖啖炸粉皮~炸飯卷都喺太厚粉(雷)粟米初雪炸雞~實物和照片嚴重不符...實物得幾粒粟米,簡直照騙!(大雷)總結:超級失望的用餐體驗,不會再來食餐飯都要睇侍應面色,請佢拎嘢就唔高興,這不是你的工作嗎?自己俾人鬧完就轉嫁落消費者度,本末倒置餐品各有各的難吃,再加照騙,不了。比這間好吃和性價比高的韓式餐廳有大把,拜拜了。
點了4個午餐和一份炸雞

先講服務,態度差:
掃碼點餐後一直無人提供水和水杯

再講食物,好難食:
海鮮豆腐湯~十分普通
海鮮炒碼麵~死咸死辣無鮮味(雷)
鮑魚粥~好傑好腥巨難食,個粥底仲lone哂(大雷!!!)

總結:
超級失望的用餐體驗,不會再來

餐品各有各的難吃,再加照騙,不了。
比這間好吃和性價比高的韓式餐廳有大把,拜拜了。