餐廳: 赤身燒肉 USHIO
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2024-12-11 678 瀏覽
本身想食鐵板, 壽喜燒, 因為太想食肉, 突然之間search吓見到竟然有買一送一優惠套餐! 真係OMG!!一早就知呢間餐廳好高質, 食物好有保證, 但係又見到OpenRice有人話服務態度麻麻地, 抱住一個半信半疑嘅狀態去食!果然真係有1388套餐買一送一👍🏻係真嘅冇呃人😂我同我朋友就叫咗呢個餐!食咗沙律同前菜之後呢就日本師傅燒牛肉俾我地!真係超級好味嗰個熟度係拿捏得啱啱好!之後就有燒龍蝦尾跟住嗰塊牛肉真係不得了最後,師傅仲好貼心咁知道我個朋友唔食配菜,最後嗰塊牛肉係我有菜佢冇菜😆然後我哋食埋個撲pork chop仲有侍應推介嘅咖喱牛肉飯🥰食埋甜品完美啊!聖誕節約朋友食飯嘅話,呢個食物呢個價錢呢個質素係好合理呀😆

之後就有燒龍蝦尾
跟住嗰塊牛肉真係不得了

然後我哋食埋個撲pork chop
仲有侍應推介嘅咖喱牛肉飯🥰

食埋甜品完美啊!
聖誕節約朋友食飯嘅話,呢個食物呢個價錢呢個質素係好合理呀😆