(非會員)
2009-03-15 15 瀏覽
今日和朋友一起來這裡吃Lunch其實想去隔離個間咖啡餐廳, 但由於人太多, 見到呢間有位又好似幾多人幫襯就試下la其實好耐之前同朋友食過一次, 勁難食之後就無來la, 呢次再幫襯係有小小希望佢已經改善左$28 焗海鮮飯, 包野飲, +$5先有湯和餐包首先講下野飲, 個朋友叫左杯咖啡, 一睇個樣, 似係三合一咖啡又淡又無香味...-_-0 個friend飲左2啖就無飲la跟住到個湯, 似罐頭湯, 拿過來時仲要倒瀉哂係碟邊個焗海鮮飯, 味道都勉強過得去, 但d料係好小, 同埋d炸魚唔係普通食開既味道...好似求其炸左之後加左d味精可能去隔離個間咖啡餐廳, 有很大的比較, 隔離個間咖啡餐廳係即磨超級好味既咖啡, 糖奶都比你自己調, 飲品仲有好多選擇, 個環境其實都唔差好多, 但人地乾淨d, d野食係feel到佢地有"心"去整, 個湯都用足料ga, d侍應係d後生既女仔, 但d態度都ok ga, 但呢間燒扒屋就差好遠囉, 所以我以後都會去返隔離個間咖啡餐廳。
今日和朋友一起來這裡吃Lunch
$28 焗海鮮飯, 包野飲, +$5先有湯和餐包

跟住到個湯, 似罐頭湯, 拿過來時仲要倒瀉哂係碟邊