夜晚放工想食點心🥧,可以黎呢度試下,唔洗等到星期六日放假先去飲早茶😝環境亦都不錯,有獨立卡位,四位、六位的,當晚去都唔洗同人搭枱😛🌟養顏藥膳鳳爪 $38🌟成晚最期待既一款點心🤤一見到係期間限定,即刻order🤪怕下次黎無得食🙈藥膳味非常濃烈,感覺食完好養生😝不過如果鳳爪再炆得淋一點,就梗加好了😍🌟松草花上湯牛肉球 $28🌟平時飲茶牛肉球就食得多,連湯都飲得既牛肉球就第一次食,個湯好鮮味,好重牛肉味,而且個湯飲落係零味精的🤤🌟姬松茸菌燉雞湯 $35🌟好少地方有姬松茸菌湯飲,湯渣真係有原隻姬松茸菌的,飲落又係零味精的,仲有呢度湯有六款選擇,每半個月只有三款指定的湯選擇,要留意喔😝🌟黑金流沙包 $28 🌟好流沙既黑金流沙包,一咬開就有流沙流出黎,食既時候要小心一點,而且記得要襯熱食,味道更佳🤤

🌟養顏藥膳鳳爪 $38🌟

🌟松草花上湯牛肉球 $28🌟