2021-06-13 169 瀏覽
我從來都唔跟潮流行, 當人人都排幾粒鐘隊要買的, 要食的, 我睬你都傻, 其實唔係本身件東西特別靚、特別正或者食物特別好食, 大部分人都只係羊群心理, 就如呢件洪瑞珍三文治, 今日都係第一次試,  其實唔係特別想食, 只係好奇點解啲人甘願冒食物中毒嘅危險都喺台灣空運香港, 排粒幾鐘食件三文冶, 今日經過幾得幾丁人排緊隊, 便買件試試係咪真係咁好食? 食…..係要自己試過先知的。多款味道供選擇, 大部份味道賣$20。滿漢三文治單睇材料, 其實都係一般即食材料及調味料, 冇咩特別。洪瑞珍屬於的的骰骰嬌小玲瓏的三文治, SIZE 細過我的手掌。三文治細細一件, 麵包很鬆軟, 入口有如一陣風的在口腔內來去匆匆, 四層味道混合口內, 火腿是一般在早餐食到的片裝火腿, 沒什麼特別, 反而層黃色蛋皮富微微的芝士香, 混合了沙律醬的甜酸, 味道是可以的, 但食完一件好似冇食過嘢咁, 在tea time可配一杯簡單的咖啡或茶是可以的。

多款味道供選擇, 大部份味道賣$20。