2024-05-14
全部好評都係打手!!好伏🚁🚁🚁🚁一向都無打差評 但今次真係忍唔住要打評價但餐廳經營嘅手法好有問題同搵笨消費者Book咗同朋友慶祝生日,去到坐低成半個鐘想要杯茶都冇,仲吹咗幾次先至拎杯茶嚟,枱面有三碗仔「剩菜」原來係沙律,因只得兩個侍應做到踢晒腳,見到佢哋個樣係好攰同有啲躁底,食物種類唔多,肚餓想食飯或者麵都冇乜選擇,一係就貴到離譜,另外串燒要兩串咁叫,少啲人嚟食嘅話只能揀好少款,到最後埋單總共嚟咗2次張單都有問題,原來放喺枱面嗰度所謂沙律係要收錢,但完全冇講過,佢仲喺我哋面前死拗話有講收費!我覺得似係廚餘!咁樣收我$108蚊?真係亂嚟!三文魚同油甘魚刺身,每款$39 叫咗兩次,張單第二round係收正價$78同埋冇主動俾訂位八折‼️到第三張單先至啱數,如果冇check開單就會俾佢搵笨咗$600🤬🤬總之成個用餐體驗好差嘅感覺,不會再來!
一向都無打差評 但今次真係忍唔住要打評價
但餐廳經營嘅手法好有問題同搵笨消費者