2020-05-31 3089 瀏覽
本人第一次寫食評,完全無諗過食餐飯會咁樣俾人屈錢,實在太嬲先寫呢段野本身book左7位,最後得5個人去到,入座時已經話左個俾侍應知,侍應話問左老闆係收5個人錢,咁好啦,食食下個老闆行出黎話要收反7個人價錢因為食材一早準備好,請問邊一間餐廳會喺你食緊飯既途中先坐地起價架,而且一入座時已經問過侍應,佢話ok我地先開始叫野食既,話唔俾7個人錢就報警,好呀,我都想報警呀,,最後警察黎左,張單亦係收7個人錢,,好彩隔離枱既客聽到哂成個故事出黎做證,話侍應開頭真係講左收5個人錢,最後老闆先肯出反張5個人既單我埋,,,呢個老闆真係不知所謂,係咁叫啲侍應拖住我地張單,唔肯再出黎同我地對質,最後連句對唔住都無,連你啲伙計都睇唔過眼同我地講你最開頭真係應承左收5個人錢啦,而家就擺啲伙計上枱話溝通有問題,你真係好野呀,咁做生意都得