(非會員)
2007-10-18 23 瀏覽
因為公司係呢間餐廳附近, 所以耐唔耐都會黎食lunch, 貪佢夠快, d 伙計好禮貌. 不過自尋日起, 呢間野已經比我永遠列入black list 名單!話說尋日lunch hour 跟同事及友人去食lunch, 我跟同事先到, 一去到已經話3位, 有個女伙計叫我和同事坐對對住收銀的圓"木台" ,張"木台"已經有2個女人坐緊, 仲要係岩岩坐低, 野都未嗌, 呀女伙計同我講話會轉"木台" 比我.(因為d人係度出出入入, 根本坐唔到3個人) 點知等了又等, 走左一村人, 都冇調到"木台" 比我. 落單個陣再同呀女伙計講, 點知o個個女人聽到我話調"木台", 即刻撕爛我岩岩落order 個張單, 仲話" 咁等你轉左" 木台" 先好嗌野食喇" "你等到就等, 等唔到就唔好意思喇" . 那時友人還未到, 我跟同事氣得即刻走人.我都係第一次見識有人咁樣趕客, 個肥女人比個收銀老伯丙完收少錢就將d怒氣發洩係客人身上. 仲要黑口黑面. 心諗,返工已經一肚氣,e+仲要比錢受你氣咩~間野又唔係好食過人. 附近一帶d茶餐廳比佢更有水準.服務有零分的話一定會比零分的!

服務有零分的話一定會比零分的!