2015-12-03 2365 瀏覽
本來朋友接我去深井食燒鵝, 突然轉軚, 話想試吓呢間餐廳, 可能佈置浪漫, 好有情調!環顧四周, 餐廳中間放了幾張桌子, 似係就half buffet咁, 朋友問了侍應後, 証明了是buffet 的餸, 但可能太夜了, 碟碟都空空的, 侍應說因為沒有人添食物, 所以就沒有再加了..... 那麼, 我們只好落order點菜了!我點了個菜湯, 味道比較淡, 似材料不足吧! 個法包就唔錯, 好香, 沙律都ok!再來一個豬手餐, 隻豬手真係好大隻吓喎! 味道不過不失, 比我想像中一點! 味道不夠咸, 皮太硬, 切到手都軟埋.整體來說, 麻麻地, 只有環境好, 坐得舒服, 談心傾計一流!

豬手
梳打檸水