(非會員)
2008-02-26 13 瀏覽
本人是星期六九點度去,但入座率不足七成,以其壽司質素,絕對好過羽壽司,活壽司等(但仍不及蜂和板前),可能因為地點比較少人經過,和宣傳不足的關係,店主應主動去sell,輪侯板前的人亦應列為target customer 之一,因為好多會因為想食壽司而唔想等就會走去第二間(就好似羽壽司甘)。食物方面不過不失,價錢同板前差不多,不過有d例如海謄就貴d(一本$25),但最重要的一點係有d order單寫一碟一件,但迴轉的就有一碟兩件(例如甜蝦),搞都好鬼混亂,真係要改下,仲有大家係食的時候要注意一下,迴轉的每一碟下面都會有一個紅色碟(唔知計唔計錢亦唔知有咩用途),小心拿多左一隻到時埋單又要嘈一輛。質素方面,日本師傅同其他師傅仔整出來的壽司相差幾大,師傅仔整個d真係一夾就散(搞到我要一啖魚生一啖飯甘食),日本師傅整的d飯就實好多,口感好好多。如果質素統一d,效果會好好多。我當日都食左幾多野,但印象比較深刻的是甜蝦(好肥好鮮好味)同埋冷烏東(好難食)。同埋有漏單同落錯單&加水比較慢(可能員工未熟手),不過佢地服務態度就好好。食物選擇方面,少過板前(但佢d order單好似影印左板前個張甘,有九成似

食物選擇方面,少過板前(但佢d order單好似影印左板前個張甘,有九成似),可以的話,create一些新款壽司,增加壽司和熟食種類(因為無咩炸物或熱烏東甘)會吸引更多的客戶。