餐廳: 上海榮華川菜館
資訊:

2013-10-28 621 瀏覽
事緣睇電視節目介紹過呢間 咁又近 就帶屋企人黎食咁我地叫左個三人套餐~$220跟三個小菜有湯小食跟三個白飯仲有杯龍珠茶 跟兩個小菜嘅餐就~$210 咁多10$就多一個菜就緊係揀前者淡淡花香嘅龍珠茶 如果加蜜糖會更香九王鱔糊 都ok但冇乜特別驚喜 鱔炒得好乾冇乜味小食炸雲吞 皮薄炸得好脆幾好食酸辣湯 我個人最鐘意呢個 好夠醋足料 開胃以上得兩個送 仲有一個我地叫左糖醋排骨但侍應漏單 我地之後追佢地因為都好飽所以冇試到個排骨就打包走到埋單我發覺個價錢好似有啲出入點知個侍應同我講你地落左兩個送嘅三人套餐 之後追加個排骨要要另外當70$小菜叫 吾可以當係三送餐 我心諗係你地寫漏單 仲好意思咁同我解釋 係幾失望 我諗野食ok 不過不失
事緣睇電視節目介紹過呢間 咁又近 就帶屋企人黎食

因為都好飽所以冇試到個排骨就打包走
到埋單我發覺個價錢好似有啲出入
係幾失望 我諗野食ok 不過不失
2013-10-27
15 分鐘 (堂食)
龍珠茶