2020-02-14
Pomelo Salad $68西柚沙拉酸酸甜甜西柚,配上酸辣醬,這樣的沙拉好開胃又唔會甜膩,開胃一流~Roasted Chicken $158烤得香脆可口,肉質都好入味~佢有配埋泰式醬汁,但覺得配埋麻麻地,就冇點,其實已經係完全夠味🤣講番佢話烤雞要預20min,真係需要,建議如果點尼個菜要先點...如果唔係等其他菜都食完先到佢...個沙拉都係好遲先來...本來係應該一開始來Chinese kale $68泰式炒芥蘭係普通中式炒芥蘭,🤣冇咩特別,但炒得幾好味~Pineapple Chi.F.Ric $86菠蘿炒飯好貼心係邊邊位擺乾辣椒,真係唔係講笑,食得小辣既我,一開始試左一d,以為唔會好辣,就自信以為自己得,一啖食左好多辣椒配飯,點知後勁係好辣,辣到我.... 講番佢個炒飯,配料好足同埋唔會差又入味,炒飯又炒得好正,我覺得係幾正,可以點尼個來食~Ginger Basil $45F.Ginger Lychee $45兩杯都係蔣荔枝,一杯加薄荷,一杯係冰沙冇薄荷,覺得味道都差唔多,冇特別鍾意邊一杯,for try 😂
Pomelo Salad $68
西柚沙拉
Roasted Chicken $158
Chinese kale $68
泰式炒芥蘭
係普通中式炒芥蘭,🤣冇咩特別,但炒得幾好味~
Pineapple Chi.F.Ric $86
菠蘿炒飯
Ginger Basil $45
F.Ginger Lychee $45
兩杯都係蔣荔枝,一杯加薄荷,一杯係冰沙冇薄荷,
覺得味道都差唔多,冇特別鍾意邊一杯,for try 😂