2006-05-05 12 瀏覽
同男朋友去食,叫左個2人餐2人餐包一大碗過橋米線,重有1款小食,1款冷盤,2杯飲品同2碗糖水小食揀左香草雞翼,煎得幾香口,但略為唔夠香草味,都係景霖d香草雞翼好味d冷盤貪得意叫左麻辣海帶絲,一試好鬼辣,加上其實我地2個都唔鍾意食海帶既,食左2啖就收左手,好side野碗米線要左小辣既麻辣湯底,有13款送,有豬潤,魚蛋,冬菇,鵪鶉蛋,火腿,腐皮,豬肉,甜酸菜,芽菜,生菜,韮菜etc,陣容好龐大,湯底清甜,好好飲,米線份量唔算太多,但都幾滑,d送足夠2人份量,但味道就普普通通飲品叫左凍柚子蜜同凍咖啡,我杯凍柚子蜜都ok,唔太甜,配合食麻辣米線好0岩糖水係熱木瓜雪耳糖水,都幾好,清清甜甜, 夠滋潤~又多1間米線可以經常黎~當然景霖仍然係我首選~
同男朋友去食,叫左個2人餐

糖水係熱木瓜雪耳糖水,都幾好,清清甜甜, 夠滋潤~

又多1間米線可以經常黎~當然景霖仍然係我首選~