返屋企食飯緊係要加料啦😆 觀塘有間專做土窯雞既小店🐔 全部即叫即整,保證新鮮有質素👍🏻 佢既雞肉嫩滑多汁,價錢又親民,值得試下.ᐟ 只要喺外賣平台或WhatsApp預訂就得喇,簡單方便👍🏻❝ 豐味窯雞 $𝟏𝟔𝟖/隻❞窯雞到底有咩咁特別😌?一打開巳經勁香😍 原隻兩斤重三黃雞份量十足,金黃色外觀非常吸引.ᐟ 三黃雞出名雞味重、油分充足,再以廿種配料醃製,將雞密封好後烤焗,皮肉都好入味,雞肉同雞骨一撕就分開,每啖都好滑嫩.ᐟ 窯雞個汁好香口,簡直係白飯小偷,送飯特別開胃🤤店舖用兩層錫紙包住隻雞,又送埋保暖袋保持溫熱,務求大家返到屋企都有熱辣辣既雞食,值得一讚👍🏻 就算擺凍左都唔緊要,老闆教我用焗爐200度蒸10-15分鐘可以翻熱,記住包左錫紙唔可以用微波爐呀.ᐟ 另外附有勞工手套﹑幾對透明手套🧤 等大家開餐都方便啲😋除左窯雞,餐廳仲有其他選擇:蔥香雞飯餐﹑口水雞飯餐,外賣自取全部都係幾十蚊only,超抵食呀✅ 喺觀塘返工既朋友可以試下呀.ᐟ

❝ 豐味窯雞 $𝟏𝟔𝟖/隻❞