2017-10-27 511 瀏覽
收工搵野食,見佢新開又唔洗等就入去試下,中哂伏,係我做左廿幾年人食過最難食既港式泰國菜叫左個2人餐,-雞飯/雞脾飯/串燒飯 揀2雞飯冇咩野,個汁仲好好味添!雞脾飯!?叫雞脾既果樣野乾到冇朋友!一食就知係翻整,成塊望落係豬扒甘樣既野叫雞脾唔知佢煎定炸啦下,總之我食左一舊就冇再食-豬/雞 串燒8串 (又有串燒飯俾人揀又串燒,唔知以為佢d串燒好好味)好野呀,每串d肉同我手指差唔多長啦,兒童餐?味道冇咩野,係size真係嚇親, 沙嗲汁我可以話係好味既-蝦餅/春卷正常,唔夠脆囉,冇咩野佢送2個湯俾我地飲渦我地放左我諗10分鐘都冇,飲第一啖完全係凍架!唔係暖渦!係凍!我同侍應講:點解個湯凍既?佢仲想屈我放太耐先飲渦!大佬呀!出面飲d湯係熱既話,我食飽走都仲熱緊啦!話我放太耐凍左?唔通我放d冰落去屈你咩!!!呢d叫泰國菜,唔好玩啦,真係食一次都覺得我丟左錢落垃圾筒,我做左廿幾年人食過甘多間泰菜,呢間真係不知所謂,食完我同男朋友仲去左第2度再食過,因為係又唔飽又難食,埋單仲唔提甜品,我地走左先記得不可一不可再呀!!!

叫左個2人餐,
-雞飯/雞脾飯/串燒飯 揀2
雞飯冇咩野,個汁仲好好味添!
雞脾飯!?叫雞脾既果樣野乾到冇朋友!
一食就知係翻整,成塊望落係豬扒甘樣既野叫雞脾
唔知佢煎定炸啦下,總之我食左一舊就冇再食

-豬/雞 串燒8串
(又有串燒飯俾人揀又串燒,唔知以為佢d串燒好好味)
-蝦餅/春卷
正常,唔夠脆囉,冇咩野
佢送2個湯俾我地飲渦
我地放左我諗10分鐘都冇,飲第一啖
完全係凍架!唔係暖渦!係凍!
我同侍應講:點解個湯凍既?佢仲想屈我放太耐先飲渦!

不可一不可再呀!!!
2017-10-27