2022-08-06 139 瀏覽
今日行過中港城入邊有一間非常寧靜嘅西餐廳,入到去餐廳空間寬敞,位置舒服,而且餐廳嘅侍應服務好好👍🏻每一道菜都主動幫客人玩暖碟,非常細心👍🏻👍🏻未上主菜之前都會侍應會附送餐包,可以一邊等主菜一邊食住熱辣辣餐包🤓原桶煙燻豬手$298煙燻(原隻)脆豬手伴柚子新薯及甜薯沙律侍應先將原隻脆豬手遞上客人聞一聞有煙熏味道,之後再將豬手切開細份完碟上!賣相非常吸引,有甜薯🍠,薯仔🥔,沙律菜,蕃茄仔,柚子及菠蘿作伴碟。豬手的皮好脆嫩,咬落Juice,而且仲有淡淡的煙熏味道!豬手肥瘦均勻,咬落淡淡都係肉,可以配上酸酸嘅柚子同豬手一齊食,非常夾,感覺非常新鮮,並不肥膩😽西班牙紅蝦墨汁海鮮飯$348兩隻特大紅蝦🦞,紅蝦非常新鮮,有焗過燒烤嘅味道,有青口,海魚塊,仲有檸檬伴碟。濃香墨汁海鮮飯,半生半熟飯西班牙飯的口感配上各種新鮮海鮮,淡淡都係海鮮肉!雖然好好食但都要注意食相,避免滿口都是黑色墨汁🤣估唔到尖沙咀都有一間隱世嘅西餐廳,環境舒服服務一流🥰

原桶煙燻豬手$298

煙燻(原隻)脆豬手伴柚子新薯及甜薯沙律

西班牙紅蝦墨汁海鮮飯$348

估唔到尖沙咀都有一間隱世嘅西餐廳,環境舒服服務一流🥰
  • 原桶煙燻豬手