餐廳: EverShine
資訊:

2024-06-01 226 瀏覽
有日係中環突然想食light啲,Google search yoghurt bowl出左呢間cafe見到啲相又幾靚就決定去試試佢🤓環境🏠室內坐位唔多,大概只有五六個平排而坐嘅座位;如果想面對面坐,就要選坐天井位置。天井位有啲花草擺設,如果為打卡係天氣好時較啱角度係可以打卡able的,但可能咁啱去時落雨,天井比較陰暗,見門口位仲有一張枱,就寧願坐採光較好又開揚啲嘅出面啦😆食物☕️薑黃芒果乳酪碗乳酪碗嘅顏色配搭好靚,望上去令人好有食欲,而配料種類都唔少的,有一整條香蕉,藍梅丶士多啤梨粒丶芒果粒,仲有好脆口嘅焗薯片,配搭乳酪口感幾好的👍🏻不過乳酪份量比較少,整體感覺當輕食是可以的,如果肚餓就建議要加點其他食物了🤣💰乳酪碗$86,另外叫左杯Rose Cafe Latte $48。食物同咖啡賣相好靚,食落飲落質素正常,如果想打卡呢間cafe都還可以的🌸

環境🏠

食物☕️