黎得中環碼頭,除左坐船出去或者睇下夜景,大家有無留意到都有啲餐廳係樓上樓下呢?今次講下依間watermark。去7號碼頭⛵️係地下搭lift 上去就係架啦 💕 或者ifc 天橋去碼頭方向。店內欣賞個維港,啲嘢食又🆗✨海鮮拼盤有龍蝦、生蠔、蝦仔同帶子,配埋個蘋果青瓜醋汁同山葵乳酪,味道層次豐富,食落口香甜爽口,正!✨ 前菜甜菜根布拉塔慕絲配開心果同無花果,同埋和牛牛肉他他都幾有驚喜。但係最正嘅一定係北海道帶子啦,個煙燻薯仔泡沫同帕馬臣芝士配埋一齊,香濃滑溜,啖啖肉嘅感覺好正!✨ 主菜 🥩 巴塔哥尼亞齒魚真係有啲特別,配埋日本南瓜、大麥同醃薑,味道層次幾豐富。仲有個乾式熟成牛肉肋眼,油香十足,配埋油封蕃茄同薯條,完美配搭!✨ 甜品🍧提拉米蘇同芒果椰子蛋白霜,甜而不膩。特別係個芒果椰子蛋白霜,新鮮芒果加椰子慕絲同百香果醬,清新解膩,好啱收尾❤️

店內欣賞個維港,啲嘢食又🆗

✨海鮮拼盤

✨ 前菜