2023-01-03 51 瀏覽
今日星期五放工之後同朋友搵吓間好靚嘅西餐廳放鬆一下,我哋就見到有好多人推介呢間位於中環嘅花牆打卡餐廳,見到有人介紹佢哋啲嘢食都非常精緻而且美味。我哋決定就去試一試!菠菜,芝士牛油鍾意食素菜嘅朋友可以試吓佢哋呢個菠菜雲吞煮得非常之入味,菠菜唔會有好大浸嘅草青味😚而且佢個賣相都非常之精緻。寶雲酥羊架呢個羊架都非常推薦,首先佢嘅羊架唔會好有蘇味,而且佢嘅賣相真係100分,啱晒用黎打卡!龍蝦肉,意式香草蕃茄汁意粉龍蝦意粉都係見到有好多台客都有叫,因為我哋未去嘅龍蝦吸引住,佢哋係好大隻嘅龍蝦肉擺喺旁邊。銀鱈魚,長臂蝦,冬陰功忌廉泡沫最後我哋都叫咗一個魚,佢嘅銀雪魚都整得好好食,佢啱啱好熟令到啲魚肉都非常之亂畫,又唔會好乾身💓
菠菜,芝士牛油
寶雲酥羊架
龍蝦肉,意式香草蕃茄汁意粉
銀鱈魚,長臂蝦,冬陰功忌廉泡沫