呢間餐廳喺蘭桂坊附近,係新開嘅!今日同朋友放工嚟呢度食嘢!Iberico Pork Chop:份伊比利豬扒,經過慢煮!這塊豬肉,香嫩多汁,口感絕佳。它經過巧妙的調味,加上酸甜嘅果醬和烹調,擁有獨特的風味,深受人們喜愛。而且薯蓉好滑,帶來滿滿的幸福感。Tagliatelle Bolognese:充滿芝士味嘅肉醬意大利寬麵真是令人垂涎欲滴。從麵條到醬汁,牛肉和豬肉的結合,加上新鮮的Celery和奶油起司,營造出濃郁的口感和豐富的層次。而且啲芝士醬喺上邊感覺一啲都唔肥膩,越食越想食!Churros w/ Chocolate Sauce:Churros配巧克力醬!這簡直是一個絕對的美味誘惑!即叫即就好用心!炸得金黃酥脆的Churros搭配濃郁的巧克力醬,絕對是一對絕配。當你咬下這一口時,脆脆的外皮瞬間與醇厚的巧克力融為一體,帶給你舌尖上的無限滋味。簡直係必叫。
呢間餐廳喺蘭桂坊附近,係新開嘅!
今日同朋友放工嚟呢度食嘢!

Iberico Pork Chop:

份伊比利豬扒,經過慢煮!
而且薯蓉好滑,帶來滿滿的幸福感。

Tagliatelle Bolognese:

Churros w/ Chocolate Sauce: