2023-05-02
中環新cafe☕️✨✨ 係精品蛋糕店vive 的店哦 💕粉色調既裝修糅合淺木色既枱櫈 俾到人好舒適嘅感覺 而且相信女仔都會好喜歡💕 門口呢個位打卡靚呀 🥰嘢食同飲品都有好多選擇 加入左好多健康食材 同埋都幾好味🤤 牛油果同水煮蛋都係我好中意食既野 所以叫左avocado toast💚酸種包好好味 牛油果熟成度岩岩好🤤Beef tongue sando都好味!牛舌個口感嫩同爽口 夾住椰菜絲 洋蔥 係signature dish黎✨ 仲有叫左fish & chips 炸得好脆 好味!😋飲品都好吸睛💖 Pink Dragon顏色好靚 用左新鮮火龍果 香蕉 士多啤梨同芒果即叫即做 健康又好飲玄米綠茶用茶壺上 用上日本茶葉 好香呀👍🏻 仲有咖啡杯真係好夢幻 靚!咖啡都唔錯☕️Beef Tongue Sando $178Avocado Toast $108Fish & Chips $148Pink Dragon $60Latte $45Uji Matcha Genmaicha $68
玄米綠茶用茶壺上 用上日本茶葉 好香呀👍🏻
仲有咖啡杯真係好夢幻 靚!咖啡都唔錯☕️