2022-06-11
門口唔算起眼都要搵咗陣係見到,係有神秘感同private空間感,入到去會彷彿好似出面與世隔絕咁👀好鐘意裡面個vibe,亦都好鐘意佢係會播pH-1嗰類唔會好嘈而係好有groove嘅rap歌🎶 -而食物價格就有啲高,但如果包埋環境氣氛咁計都合理嘅🤔menu啲main嘅portion都偏大,依家只可以兩個人堂食嘅話就唔叫得多,遲吓等晚市重開可以三四個人一齊去食嘢飲酒吹吓水就更正喇🥰-🍗Boneless Fried Chicken $128係佢哋嘅招牌,差唔多枱枱都有叫嫁😉有大概5嚿,少貴但好食嘅,炸皮好脆而雞肉好juicy😍佢同時仲跟咗兩款醬+corn flake+韓式醃蘿蔔💁🏻♀️ 醃蘿蔔真係食韓國料理嘅必備良品呀好解膩,而個corn flake我地就唔太理解點解會出現嚟配炸雞食🤷🏻♀️😂-🍜 Spicy Seafood Noodles $178本身覺得價錢進取,但見實物都幾大碗,同埋有好多海鮮🦑個湯都好有海鮮味,辣辣哋幾好味😋可惜麵質偏腍冇乜口感🙁-🧇 Kimchi Pancake $128幾多人推薦海鮮煎餅,但我哋見已經叫咗海鮮拉麵,而且之前食親煎餅多數都會係泡菜好食過海鮮,於是就揀咗
🍗Boneless Fried Chicken $128
🍜 Spicy Seafood Noodles $178
🧇 Kimchi Pancake $128
幾多人推薦海鮮煎餅,但我哋見已經叫咗海鮮拉麵,而且之前食親煎餅多數都會係泡菜好食過海鮮,於是就揀咗kimchi💁🏻♀️但我哋都覺得麻麻,唔知係咪因為用咗啲椒個味有啲苦定點樣,食落個煎餅味有少少怪,唔係之前食過嘅味🤨因為冇乜泡菜味又唔算特別脆身,所以食落有啲寡😕要食煎餅嘅話會建議叫海鮮,因為海鮮拉麵啲海鮮都唔錯呀🤔