6天前 0 瀏覽
突然心思思想食串燒,就黎到中環試下呢間串燒居酒屋。入到去個裝修好靚,野食都有驚喜❤️🐟燒鱈魚乾又香又脆,仲可以點埋千島醬🐙唐揚墨魚咀炸得啱啱好,炸粉好薄,食落有咬口彈牙🌟免治雞肉棒都大推!雞肉棒跟蛋黃上,雞肉棒本身都夠味,肉質緊實,仲加左雞軟骨碎增加口感,點埋蛋黃就Perfect🥳🐷wasabi豬頸肉大大啖肉好實淨,食落好滿足🌟日式豚腩都係招牌之一!肥瘦適中,咬落d肉汁爆曬出黎,完全唔覺得油膩🥳🐚帆立貝串醬燒好惹味🐮🌟燒牛舌芯係必食之選!牛味十足,有咬口🥳🥬翠玉瓜食落好多汁,仲有少少牛油香整體串燒調味都好好,食得出唔同食材搭配左唔同既調味,唔似坊間個種串燒店食黎食去都係得一隻味。舖頭既用心完全感受得到🥰。🌟依家用openrice book位消費滿$500仲送sake,啱晒收工過嚟chill🌟

🐟燒鱈魚乾又香又脆,仲可以點埋千島醬

🐙唐揚墨魚咀炸得啱啱好,炸粉好薄,食落有咬口彈牙

🐷wasabi豬頸肉大大啖肉好實淨,食落好滿足

🐚帆立貝串醬燒好惹味

🐮🌟燒牛舌芯係必食之選!牛味十足,有咬口🥳

🥬翠玉瓜食落好多汁,仲有少少牛油香

• 免治雞肉棒
  • 燒鱈魚乾