Baked 有 The Best Sourdough in Town 之稱,上網睇中東主廚帶住50年+酸種離鄉別井黎香港開店,專心做Sourdough同一系列菜式。餐廳開係SOHO區,鋪仔唔起眼。去到見到有一半都係外藉人士幫襯同路經打包,證明人氣滿滿。.🍄Oh my God! 💲140一個人去,試唔到太多款。係Meat Lover - Big Boss 同素系 Oh my God! 之中二選一,諗起quota 想食清少少先試Mushroom on Sourdough。除左海量蘑菇,仲有Mozzarella , cream , black truffle 醬 , poached egg 同 rocket. 我平日唔多食 rocket.. 但今次加左醬汁同酸種包,估唔到又ok清哂。麵包比想像中厚同大塊,份量係平日係西餐廳既toast既兩倍。Sourdough 口感煙韌,香軟略帶酸味,滿意。.🔸有機會再去試埋佢Big Boss 同大家推薦甜點Cinnamon Bun。.
🍄Oh my God! 💲140
Oh my God!
$150 (早餐)
  • Oh  My  God