東歐餐廳

Ivan The Kozak
2021-01-07 1654 瀏覽
超誇張訂咗好耐位先有得食,千祈唔可以睇少yellow openRice威力💛今日終於有機會去會一會烏克蘭美女!地道香燒豬肋骨酒精係客面前倒再用火點着WOW有得睇有又有得食,成件事好吸睛好有節目效果 食落去唔係好重酒味,個皮有啲燒焦脆脆地又幾好食。豬肉唔肥膩多肉少骨,最後嗰舊就食到幾重酒味淡淡回味好香。食完個人潛意識覺得wing wing地好興奮#見到烏克蘭美女有啲high呢碟唔洗講基輔炸雞扒#係呀又係食G 烏克蘭嘅雞扒係一大舊,一切開啲牛油汁#噴射式咁噴晒出嚟正呀 食落去一啲都唔似雞胸仲超嫩口外層炸粉都唔厚!啲薯片先係精華即叫即炸勁好食配埋個雞一齊食係一流!#黃色經濟圈 #好愛港餐廳 #支持黃店 ———————————————⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀東歐餐廳 (中環)中環雲咸街63號巴力大廈1樓———————————————⠀⠀⠀⠀⠀⠀

地道香燒豬肋骨

#黃色經濟圈 #好愛港餐廳 #支持黃店
———————————————⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
東歐餐廳 (中環)
中環雲咸街63號巴力大廈1樓
———————————————⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2020-12-18
5 分鐘 (堂食)
地道香燒豬肋骨
  • 馳名基輔炸雞扒