見到好多好評所以來試下佢嘅 2小時weekend brunch。 如果真係想食有印度風味 ,想食到香料和辛辣嘅衝擊,呢間要 blacklist 。佢嘅菜為了迎合外國人口味,bland ~完全無驚喜, 食完都唔知發生咩事。廚房做事好唔認真,weekend brunch 兩個人share兩份咖哩和一份biryani。我地一行十人去食,其他人都係有四塊naan bread ,但我個碟只有兩塊naan bread 。 想追問侍應但一直無人serve我,算鬼數,反正saag paneer 水汪汪,淡而無味,根本食唔落口。butter chicken啲雞嚴重overcook 好鞋口 。naan bread 好似索油紙咁油到呢。啲餸已經唔得,服務態度仲要勁差。仲有15分鐘已經催我哋埋單。 我想點個masala tea,侍應不停話 we need the table ,趕走我去 bar area飲。 我哋出咗嚟之後,完全冇人等枱,間餐廳係無人。 我覺得餐廳可以flexible d,至少畀我飲埋杯茶先得掛😡除咗擺盤影相靚,可以打卡呃 like, 佢啲食物唔值得放入口。saag paneer 水汪汪, 完

saag paneer 水汪汪, 完全冇味道,咁樣食入囗真係好難受,好似食緊liquid diet咁。

Naan bread 兩人有四塊,我跟朋友只得兩塊? 係咪上餐時跌咗落地呀?😡

Chicken tikka,呢隻雞唔好提,真係嚇親,好dry好鞋。 好在一人得嗰兩嚿, 唔會太浪費食物。 其實都唔使配yogurt 啦,雞都唔辣嘅,完全無spice 。

唔脆,同我出面食嗰啲差好遠。