餐廳: EverShine
資訊:

👩‍👧💕依家阿女開始大 都會比佢嘗試食街外食物但盡量都會揀一啲比較健康 啱小朋友食嘅餐廳🍴今次去中環一間比較偏遠小小但好健康嘅餐廳🥰估唔到係中環都搵到間價錢相宜嘅😳食物質素好高 性格比好高👍🏻好nice嘅老闆娘同staff🥰menu好多選擇而且仲非常貼心有埋每份嘅卡路里 食物標籤🏷️呢個真係令我好surprise😍😍咁就唔怕食肥啦~我地同staff講希望阿女佢地個份意粉淡味啲😳毫不猶豫咁講冇問題🫶🏻真係好貼心 會聆聽客人需求🥰食物同飲品都睇得出好用心製作 好似藝術品咁務求令客人食得開心 睇得開心😍輕煎帶子黑松露菠菜牛肝菌意粉🖤評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻好鍾意食黑松露嘅我一見到就抗拒唔到必嗌…果然冇令我失望 輕煎帶子肉質好爽口 帶出黑松露嘅美味~菠菜吸曬啲汁 意粉亦都係軟硬適中 味道啱啱好😋香煎比目魚配檸檬牛油汁拌意粉評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻呢個就係嗌比阿女食 試左味真係比較淡味👍🏻比目魚要小心有魚骨 不過都係大條嘅骨淡淡嘅檸檬牛油汁 食落好fresh~小食方面…我地嗌曬3款🤣全部雞翼都煎得好香 而且食落冇油膩感🥹.咸蛋黃羅勒雞翼🌿超香咸蛋黃味 咬落去脆卜卜仲有啲咸蛋黃係面🤤仲有淡淡嘅羅
👩‍👧💕
依家阿女開始大 都會比佢嘗試食街外食物
但盡量都會揀一啲比較健康 啱小朋友食嘅餐廳🍴
今次去中環一間比較偏遠小小但好健康嘅餐廳🥰
估唔到係中環都搵到間價錢相宜嘅😳
食物質素好高 性格比好高👍🏻
好nice嘅老闆娘同staff🥰

呢個真係令我好surprise😍😍咁就唔怕食肥啦~
我地同staff講希望阿女佢地個份意粉淡味啲😳
毫不猶豫咁講冇問題🫶🏻真係好貼心 會聆聽客人需求🥰
食物同飲品都睇得出好用心製作 好似藝術品咁
務求令客人食得開心 睇得開心😍

輕煎帶子黑松露菠菜牛肝菌意粉🖤
評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
好鍾意食黑松露嘅我一見到就抗拒唔到必嗌…
果然冇令我失望 輕煎帶子肉質好爽口 帶出黑松露嘅美味~
菠菜吸曬啲汁 意粉亦都係軟硬適中 味道啱啱好😋

香煎比目魚配檸檬牛油汁拌意粉
呢個就係嗌比阿女食 試左味真係比較淡味👍🏻
比目魚要小心有魚骨 不過都係大條嘅骨
淡淡嘅檸檬牛油汁 食落好fresh~

小食方面…我地嗌曬3款🤣
全部雞翼都煎得好香 而且食落冇油膩感🥹
咸蛋黃羅勒雞翼🌿
超香咸蛋黃味 咬落去脆卜卜仲有啲咸蛋黃係面🤤
仲有淡淡嘅羅勒味 竟然出奇地夾
香蒜黑松露雞翼🧄
好香嘅蒜味配搭埋黑松露真係冇得頂 啖啖嘅黑松露醬😋真係好juicy~
蜂蜜芥末雞翼🍯
最鍾意食呢隻味🤤每啖都有蜂蜜芥末醬味 甜甜地真係令人好開胃不禁食多幾隻…

原味乳酪碗
小朋友都食得嘅yogurt🌈好多唔同嘅水果🍇