2022-01-05 76 瀏覽
位於蘭桂坊M88最高的兩層,坐擁半山及中環美景。室內裝修以地中海藍同暖調為主調,綴以活力嘅橙色,浪漫與熱情拿捏得剛好。❤️❤️餐桌擺位闊落,分區細心,仲有露天酒吧,食完飯可以轉場上去飲返兩杯欣賞吓中環夜景🥰🥰打開Menu 見到happy hour 時段Weekend都有,就最happy🥳🥳 小酌兩杯,好好氣氛。-------------------------嘢食都唔錯,好多都好啱送酒, 原來餐廳名Quiero Mas,I want more 係甘解🥂🍹🍹🥂Sangria (Red / White) $68 /杯Weekend 7點前有7折🤩🤩🤩..1️⃣ Scallop Cevichi $168鮮甜帶子刺身,橄欖油配牛油果蓉,加上香茅醋好開胃,個人覺得幾好食,但口味比較濃重😋😋..2️⃣ Grill Octopus $56半份八爪魚鬚火候剛好一啲都唔會韌,底下的薯蓉係我鍾意嘅Style,仲有啲薯粒喺裏面。味道唔差,但唔會好驚喜..3️⃣ Bikini Sobrasada $178煎香左嘅多士,充滿牛油香氣,一咬落去超驚喜,香脆嘅多士沾上糖漿,爆發肉醬嘅鹹香同邪惡拉絲芝士,好食到癲。😋🤩😋🤩..4️⃣ S

-------------------------

🥂Sangria (Red / White) $68 /杯
Weekend 7點前有7折🤩🤩🤩

1️⃣ Scallop Cevichi $168

2️⃣ Grill Octopus $56半份

3️⃣ Bikini Sobrasada $178

4️⃣ Suckling Pig $268
皮脆肉嫩,油脂豐富,有乳豬嘅奶味香口好食。😋😋

5️⃣ Looster a la Louie $458
原隻龍蝦好吸睛,肉質比較普通,不霉但算不上彈牙,個白汁有啲酸忌廉feel,整體較普通。