位於佐敦站對出嘅莊市倫敦廣場13樓,有別具風格嘅麻將會。同傳統貼地嘅雀館比較,名峻會非常注重顧客體驗,所以特別引入出色廚藝嘅中菜師傅,等顧客上嚟打桌球、麻雀耍樂或唱K時,都有高質素嘅中菜醫肚,之後再盡情享樂。😋👍🏻店內有大約20間細房供客人麻將耍樂,而上圖嘅大房就係$5000不限人數咁任玩好多個鐘。😚🧡🧊馳名冰鎮咕嚕肉 $168即叫即做,絕無欺場!果然同傳說中一樣,外脆內軟,酸甜適中。上台時一塊塊咕嚕肉被冰塊覆蓋,好似要尋寶一樣先搵到佢地,增添進食時嘅趣味😛💚🐟酸菜魚 $168叫咗小辣所以味道偏港式,魚片用鯇魚,但係有少少骨,進食時要小心。勝在魚片嫩滑,配料包含豆卜、木耳、豆芽,非常足料!💪🏼🐂脆皮牛坑腩 $168一上台時睇紋路,以為牛坑腩會柴口,誰知道一口咬落去,蠔餅般外皮配合溫熱嘅腩肉,兩者口感非常夾,仲令牛又油又酥香喺香氣喺口內慢慢散發,呢種感覺真係好滋味。😗

🧡🧊馳名冰鎮咕嚕肉 $168

💚🐟酸菜魚 $168