2022-02-04
-好耐之前嚟過一次,Weekend明明已經預早到11點嚟排隊,都已經勁多人,嗰陣因為趕時間所以放棄咗繼續排,今次同樣時間再嚟,等咗一陣就入得,果然呢啲係睇運氣嘅😂-😋 早晨美式早餐 ($98)👉🏻 配料都幾豐富,有窩夫、腸仔、煙肉、薯仔同煎蛋👍🏻👉🏻薯仔係千層薯仔,竟然喺舊薯仔入面搵到一樣叫「層次」嘅嘢,食落去個口感好有層次,小驚喜😍👉🏻 另一樣想highlight嘅就係窩夫😛 好香脆,脆卜卜,配合埋蜜糖好香好好食😋😋👉🏻 呢度嘅All Day Breakfast仲有傳統英式早餐選擇,有興趣嘅大家可以試吓-😋 雞蛋仔與雞 ($118)👉🏻 呢個係呢間舖頭嘅signature,都係我想嚟食嘅主要原因,完全無失望😍😍👉🏻 雞蛋仔唔係香脆嗰隻,比較偏軟身,幾香蛋香味,配合埋個炸雞,係邪惡又滿足嘅選擇🤣👉🏻 不過略嫌雞件比較大舊,食起上嚟比較唔方便👉🏻 可以選擇搭配薑汁糖漿或者西檸汁-🙋🏻♀️ 其他說說👉🏻 呢度個裝修係好似中藥行咁,但係食啲嘢係西式,成件事好衝突,但係又好有新鮮感😂
😋 早晨美式早餐 ($98)
👉🏻 配料都幾豐富,有窩夫、腸仔、煙肉、薯仔同煎蛋👍🏻
😋 雞蛋仔與雞 ($118)
👉🏻 不過略嫌雞件比較大舊,食起上嚟比較唔方便
👉🏻 可以選擇搭配薑汁糖漿或者西檸汁
🙋🏻♀️ 其他說說