2021-03-23 871 瀏覽
首先講下服務態度,係,我係叫外賣速遞,但係 都感覺到佢啲服務態度勁差。上次我又係叫燒鴨,因為得一包酸梅醬,所以今次打電話特登叫佢畀多兩包我。 佢話,兩包唔得㗎 ,最多畀多一包你囉 。 唔知點解送到屋企有一包酸梅醬係漏嘅。我自己本身鍾意酸梅醬嘅鹹香味,可以逼走燒鴨嘅腥,同埋去肥膩。畀多一包酸梅醬要你幾錢啫? 今次係第二次叫呢個燒鴨配雞瀨粉, 上一次燒鴨係非常肥,得皮,膏同埋骨 。 聽人講呢間出名食燒味,我再度嘗試, 今次隻燒鴨好些, 見到有肉,雖然吾多肉, 但肉質嫩滑。 但冇話食到成口肥膏已經有改善。切雞ok,唔太肥。燒鴨個皮唔脆。 唔知係咪歸咎外賣嘅緣故啦。 所以不作評論。碗野嘅燒鴨同埋切雞嘅份量都多嘅。薑蔥夠多,菜都有兩條 。聽講呢間嘢係專食燒味, 真係未到頂級, 亦未算難食 。 撇除第一次經驗, 我今次畀個「好評」啦。

燒鴨個皮唔脆。 唔知係咪歸咎外賣嘅緣故啦。 所以不作評論。

碗野嘅燒鴨同埋切雞嘅份量都多嘅。薑蔥夠多,菜都有兩條 。

外賣送餐