2021-07-06 580 瀏覽
行完商場,想搵一間似樣啲嘅西餐廳食飯。今次我哋就揀一間餐廳。先講入咗去間餐廳嘅服務,基本上80%係全英文溝通,佢哋主動咁有禮貌。比起我對上去黃埔嗰間Flames爭好遠真係好有對比,估計佢哋多都係來自尼泊爾或者菲律賓籍這侍應。個個面帶笑容,唔似得上次去黃埔嗰間Flames 成班好似實習生咁樣冇服務可言。講返而家餐廳先,佢哋上菜速度好快。麵包好食😋肉醬意粉唔錯,好啱小朋友食。Parma ham with Melon , ok la .不過不失。Sea bass Carpaccio ,味道清新,鱸魚新鮮👍🏻如果多士跟多兩片會好啲。Lobster soup,湯嘅溫度感覺,近乎比室溫溫度暖少少,少少敗筆。大肚人士要注意,龍蝦喺生。Grilled seafood platter,味道10分唔錯,海鮮新鮮Us prime sirloin ,認真普通。可以試其他嘢仲好。好多嘢我哋都好想叫,但好多嘢睇大約7:00都冇…..依間餐廳,可回頭再食。
行完商場,想搵一間似樣啲嘅西餐廳食飯。

今次我哋就揀一間餐廳。

比起我對上去黃埔嗰間Flames爭好遠

講返而家餐廳先,佢哋上菜速度好快。麵包好食😋

肉醬意粉唔錯,好啱小朋友食。

好多嘢我哋都好想叫,但好多嘢睇大約7:00都冇…..

依間餐廳,可回頭再食。