2024-05-20 69 瀏覽
今次黎到大窩口搵朋友慶祝新居入伙🥳佢樓下有一間食中泰越風味既fusion 菜😍見到都夠晒特別❤️餐廳有兩層,而且所有位置都非常闊落,帶左bb 車都唔驚❣️我地今次食左👇🏻🥭越南鮮蝦芒果米卷香甜既芒果🥭配上鮮甜既蝦🦐呢個配搭簡直冇得頂❤️每一嚿米卷嘅芒果都係大大粒,仲要勁甜💛呢個作為前菜真係非常出色👍🏻清新柚子鮮蝦沙律🦐有別於一般泰式沙津🥗師傅自己調配嘅特製醬汁係辣辣地好開胃😍真係食落好有驚喜😋忍唔住食完一啖又一啖.濃湯喇沙海鮮麵🍜都係有別於出面餐廳既喇沙麵🍜佢地既湯底係比較偏甜💛如果怕辣又想試下喇沙麵既話,我覺得呢間非常適合.麵質爽口彈牙,d 配料餸完全勁吸味😍越南車仔撈檬(春卷、扎肉、豬扒)🥢份量非常充足,佢地既豬扒又唔會太肥👍🏻真係岩晒我😍配上師傅調製既秘製醬汁,令到成碗撈檬都勁開胃❤️菠蘿冰🍍師傅好有心思,將啲菠蘿整碎咗先🍍令到成杯梳打菠蘿味都好重,唔單止咁呀,仲放滿薄荷葉🌱好清新嘅感覺三色冰三色冰都好有驚喜,又係同市面嗰啲好唔同,入面加左馬啼,超爽口❤️飲落口仲有一股清涼嘅感覺係喉嚨到😂沙嗲兩串(牛、豬、雞揀一款)今次選擇左牛🐮值得一讚係,😍員工好留意乘客需要,協助幫忙,每次飲完水唔洗好

餐廳有兩層,而且所有位置都非常闊落,帶左bb 車都唔驚❣️

我地今次食左👇🏻

🥭越南鮮蝦芒果米卷

清新柚子鮮蝦沙律🦐

濃湯喇沙海鮮麵🍜
麵質爽口彈牙,d 配料餸完全勁吸味😍

越南車仔撈檬(春卷、扎肉、豬扒)🥢

菠蘿冰🍍

三色冰

沙嗲兩串(牛、豬、雞揀一款)
今次選擇左牛🐮

值得一讚係,😍員工好留意乘客需要,協助幫忙,每次飲完水唔洗好耐員工又走黎加水👍🏻真係好超讚👍🏻👍🏻