2020-03-20
有朋友係動漫迷,佢見有間新開嘅女僕cafe就拉住我去試......咁我就獻出左我嘅第一次.......去女僕cafe啦😆😆門口有個噹噹,要搖下噹噹先可以召喚到女僕為你服務喔~ 疫症當前,佢地會先為客人量體溫同噴酒精搓手液,都幾貼心,護己護人嘛~ 😉枱面上都有個噹噹,用嚟召喚女僕為我地服務☺️我地叫左 2 set 開掛人生 ($240),包一個蛋包飯和甜品、一杯飲品,再加同女僕影一張即影即有相~~女僕會問你想係蛋包飯上面畫咩公仔,再係你面前幫你畫~~ 仲要同佢一齊唸完咒語,施完魔法先可以食喔~~🤣🤣🤣 蛋包飯個飯底係加入煙肉和粟米粒嘅蕃茄醬炒飯,味道正常~~未聞花名其實係士多啤梨加芒果嘅沙冰,有士多啤梨果肉,似係用冰粒直接打,因為食得到啲碎冰😂😂 藍莓水果茶就係用茶包沖嘅,味道偏清淡微酸,感覺幾養生~~甜品我地叫左流心心太軟,心太軟的確幾流心,朱古力味好濃,不過加埋上面嘅雲呢拿雪糕真係好甜甜甜呀😂😂😂整體嚟講都係一個唔錯嘅體驗嚟嘅,女僕嘅顏值普遍都幾高喔,女僕裝又幾靚,中意動漫嘅朋友唔好錯過lu🥰🥰
枱面上都有個噹噹,用嚟召喚女僕為我地服務☺️