2021-04-19 1577 瀏覽
[🇭🇰香港- 太子].🔻一間係後巷,超隱世嘅日式居酒屋,所有雞肉串燒都係用日本德島縣阿波尾雞,我就鐘意雞味濃嘅”雞頸肉”同加左醬汁同蔥花嘅”汁燒雞肉蔥串”;件件大廚都燒得好出色,雞肉串連啲雞皮都係脆卜卜同埋一定係即叫即燒,因為上到黎樣樣嘢食都仲係熱到出煙👍🏻另外大推個”吉列廣島蠔”炸到酥脆,入面蠔身肥美又Creamy!記得要留意埋個期間限定menu啊,今期有燒鱈魚白子😍.🔻🍽 隱町📌 地址: 太子花園街239號嘉慶苑地下C號舖.#tummysready #tummysreadytoeat #tummysreadyinhongkong #tummysreadyatprinceedward #tummysreadyforjapanese #tummysreadyforyakitori
[🇭🇰香港- 太子]
🔻