時代廣場同其他商場一樣,購物滿額可以換現金券,咁岩朋友送左2張美食現金券俾我,於是就去搵下有咩好食。見到呢間韓式餐廳個menu 都幾吸引,格局又寬躺,於是決定入去試下。第一次見到韓國菜係主打蛋包飯🤩仲有意粉同其他韓國菜。我地見個蛋包飯賣相又幾吸引,決定叫來一試一坐低,店員已經送上細細碟既酸蘿蔔我叫咗 燉牛肋骨蛋包飯,朋友就叫咗 油漬番茄未來牛肉蛋包飯🥄 燉牛肋骨蛋包飯($112)一上枱😍即刻嘩左出黎,個蛋勁飽滿👍🏻👍🏻👍🏻店員會幫你係蛋既中間𠝹開🍴等中間既蛋液流落來🤤 個蛋勁滑,雖然蛋係冇調味過,但勝在個飯係用牛肉汁燉過,有小小似蕃茄既微酸甜,連埋個蛋食岩岩好,好好味😽 牛肋骨有2大舊,唔算太淋,唔係一入口即化嗰種,但都唔係硬,算ok,但對我來講咸左少少(朋友試左話唔咸)最驚喜係佢既配菜有冬菇❤️好入味整體來講好味既👍🏻推🥄 油漬番茄未來牛肉蛋包飯($98)我試左少少,佢個味好特別,似係蕃茄肉醬,但又有一陣香料既味,好食但唔識形容🤔未來牛肉食落似豬肉多d,而個飯就係普通白飯我地1:15pm去到,唔洗等位,如果多人要排隊就唔值得等啦

一坐低,店員已經送上細細碟既酸蘿蔔
我叫咗 燉牛肋骨蛋包飯,朋友就叫咗 油漬番茄未來牛肉蛋包飯

燉牛肋骨蛋包飯

🥄 燉牛肋骨蛋包飯($112)
一上枱😍即刻嘩左出黎,個蛋勁飽滿👍🏻👍🏻👍🏻
整體來講好味既👍🏻推

油漬番茄未來牛肉蛋包飯

🥄 油漬番茄未來牛肉蛋包飯($98)

我地1:15pm去到,唔洗等位,如果多人要排隊就唔值得等啦
2021-03-20