2020-06-13 324 瀏覽
連日暴雨,去中環太山長水遠啦,唯有改k11 食,多人就腳嘛~雖然臨時book 但好彩都重有位,但就要位近門口位置,佢設計比較特別,係有兩邊嘅餐枱,包住中間嘅壽司吧,又係一個人多嘅好日子,特登叫哂唔同嘅餐,影俾你地睇㗎!抵錫呢?不過都係因為個個都話食三色丼,冇理由嗌四個啫?家下碟頭飯咩!叫唔同share 啦!橫掂都係生冷野姐~我地另外重加咗兩個小食,龍蝦沙律同餃子,龍蝦沙律好特別,做到好似一個蝦滑,再加上大量蟹子,夾住紫菜食,成啖都係肉,好正!餃子係炸嘅!熱辣辣,好食,但冇咩特別刺身定食,應該日日唔同,佢有中拖羅,吞拿魚,帶子,甜蝦,鰹魚同油甘魚因為share 我冇件件食,搶到拖羅,帶子同鰹魚,都好新鮮,肥美!精選刺身有喜知次(我搶唔到),拖羅,吞拿魚,牡丹蝦,我才疏學淺,唔知最前果舊淺白色嘅魚肉係咩!但我食到!好爽實彈牙!好食呀!丼~全部都係丼~~我唔係想講到自己食好多野咁,但我覺得我香港起碼一半嘅丼飯我都食過,由我超迷戀,到依家我見到內心已毫無波欄....可能我對佢已經去到樽頸位,唔知點先可以有新衝擊但係係好食嘅,新鮮嘅,其實價錢間間都set 差唔多,通常三百幾不過地方新,服務真係幾

另加小食
我地另外重加咗兩個小食,龍蝦沙律同餃子,

餃子係炸嘅!熱辣辣,好食,但冇咩特別

刺身
好爽實彈牙!好食呀!
三色丼
海鮮雜錦丼

不過地方新,服務真係幾好,算係一個好選擇

另加小食
三色丼