2016-07-24
一壽司對我黎講係青春嘅回憶😂細個讀書會以一壽司宵夜時段黎做傾功課時限,做完功課會幾gp人一齊去喪食,半價壽司真係學生恩物,平靚正。😍話說朋友話我知六點竟然有得做半價!橫掂唔知食咩不如搵下回憶😂。成七點去到,見門口有龍。但一話兩位就直入,唔駛排。wow! -留意返,小食,其他,串燒及甜品冇半價喎。-冇食咁耐,唔知水准變成點,唔會好似以前咁喪點😆😆😆。▶️三文魚壽司▶️蟹棒壽司▶️火炙三文魚壽司幾乎燒熟哂塊三文魚。以上壽司講好食算唔上,講難食又唔係。舊飯都幾細粒,比放題個種半隻無名指飯團大少少咋。▶️火炙海膽蟹棒壽司我點嘅時候朋友極力反對,話試過係一壽司食過人生中最腥最難食嘅海膽軍艦,唔准再點。但係好耐冇食過海膽啦,膽粗粗試一下呢款啦。其實都ok喎,當然海膽唔係靚嘅,但都不過不失。▶️火龍卷熟嘅卷物唔錯唔錯。▶️火炙左口魚邊壽司成晚最好食呢個。入口就溶。▶️活赤貝刺身一隻嗱嗱嗱,全晚伏王,腥到要講粗口。😰😰😰故事教訓你,一係要記得你點過哂咩唔黎要催單,一係記得要check單啊,圈住就係埋單個刻都未黎嘅😣。職員拎返張單走去check,返黎就連壽司一齊放係枱。▶️活海老同甜蝦蟹棒壽司人地抹好咀諗住走架啦嘛😑。
冇食咁耐,唔知水准變成點,唔會好似以前咁喪點😆😆😆。
三文魚壽司,蟹棒壽司
火炙三文魚壽司
幾乎燒熟哂塊三文魚。
火炙蟹棒海膽壽司
火龍卷
熟嘅卷物唔錯唔錯。
成晚最好食呢個。入口就溶。
活赤貝刺身(一隻)
嗱嗱嗱,全晚伏王,腥到要講粗口。😰😰😰
職員拎返張單走去check,返黎就連壽司一齊放係枱。
甜蝦蟹棒壽司,活海老壽司
人地抹好咀諗住走架啦嘛😑。
總括而言,水准真係冇以前咁好。
比爭鮮好好多嘅,但比元氣仲爭一截。
唔怪得半價都唔多人排,唔通以前排一粒鐘啲嘢會好食啲?😂😂😂