2007-07-04 4 瀏覽
本來就不是慣於放工後HH的人, 但最近發生了太多刺激的事, 是時候要HH一下. 謝好友爽快的應承一聚.記得這裏的comment唔錯, 又話可以亂掉花生殼(嘩, 仲唔可以發洩一下?!), 就決定呢度!!今次一心要搵啤酒飲, 這裏HH時段, 啤酒由三十至六十不等, 睇你要咩同飲幾多啦! 我地叫左一杯Stella Artois同HK Bear 1L (明知飲唔晒, 但又要點呀! 哈).食到咁上下, 見隔離檯點Nacho's, 我地又唔執輸, 味道唔錯, 每塊薄餅都烘得熱辣辣的, 食食下, 唔夠source, 於是問waitress添source, 佢話每款source要+$10喎, 是但啦, 唔通剩番果半碟唔食咩... 但結果... 都係食唔晒... 哈哈...昨晚好多人都選擇坐露天位, 但我地都係怕熱人士, 所以揀番室內, 但冷氣都唔係太夠. 氣氛ok的, 人流亦都係十點後才開始多, 無所謂啦, 我地都走喇~講晒出來, 舒服好多喇, 謝謝妳呢^^

講晒出來, 舒服好多喇, 謝謝妳呢^^