餐廳: 蟹仙海鮮蒸氣鍋 (龍崗道)
資訊:

用openrice 咁多年第一次打食評,一直都係只睇唔打 今次忍唔到 要出手 勁失望 $1080 (有其他費再加1)食完唔飽 好大獲(lunch) 性價比低 無的 入左去食左野 下次唔再黎姐 叫左個每位419餐,2個人食。望落餐牌好似好多野喔 一上餸 就覺得唔夠飽外伏伏地 就係下面的相 2碟野 1人1隻蟹? 係2人分一隻1人1隻蝦?係2人分1隻開邊人地電話講明係食“精緻海鮮”,原來呢個詞形容幾好。係我聆聽得唔好係我幻想太美好,唸住慶生日 點知。。。問屋企人老人家: 你無食粥飽唔飽? 屋企人:飲埋茶罐水夠龍等按人頭得1片 見到個量未食就知大獲 唯有靠食曬個粥底先飽 以前都有食過蒸海鮮 但係未到食粥已夠飽 食唔落粥都係慶生唸住同老人家食下蒸海鮮唔好自己洗,但無唸過唔飽。 呢個價出去食到好多野 可能我唔識咩叫鮮?而個人而言真係唔識欣賞同接受 仲等我成日話要留港消費,🙈咁的性價比 難怪咁多港人翻曬上去消費😔好彩有服務 會幫你放野上去蒸 按完timer後翻黎開蓋放比你姐姐們都好禮貌 好客氣 送左椰汁雪燕水甜品 灌埋落肚都係個句 呢個價會去選擇有更好裝修 的其他中菜廳我食左2碗粥頂肚 無影相如果

1人1隻蟹? 係2人分一隻
1人1隻蝦?係2人分1隻開邊

屋企人:飲埋茶罐水夠

都係慶生唸住同老人家食下蒸海鮮唔好自己洗,但無唸過唔飽。
呢個價出去食到好多野 可能我唔識咩叫鮮?
而個人而言真係唔識欣賞同接受

姐姐們都好禮貌 好客氣

送左椰汁雪燕水甜品 灌埋落肚

都係個句 呢個價會去選擇有更好裝修 的其他中菜廳
我食左2碗粥頂肚 無影相

如果想減肥 唔食咁多野 過下健康蒸海鮮癮 都建議黎

以上純個人意見, 不喜勿插