2024-11-26 0 瀏覽
係九龍城發現有一間由意大利人🇮🇹主理的薄餅店,午市仲有二人套餐供應,頭盤有湯和沙律、主菜可揀pizza或意粉、甜品係意式雪糕,餐飲仲有半價添,很不錯啊😍😍😍~ Deluxe Set for 2 ~ ($268)🥣Daily Soup甜甜的粟米湯🥗Mix Green Salad沙律菜好清新🍗Yu Kwun Yick Chicken Wings用余均益辣椒醬🌶️醃過的雞翼好有香港feel、辣辣地幾好味🍕Four Cheese (9” upgrade to 12” +$20)芝士四重奏薄餅是我的至愛,剛焗好出嚟熱騰騰嘅pizza餅邊仲脆、夾着濃郁的芝士味好吃🧀🧀🍨Italian style Gelato Ice-cream☕️Oolong Tea @$9🍺Devil’s Tea @$28

~ Deluxe Set for 2 ~ ($268)
🥣Daily Soup
甜甜的粟米湯

🥗Mix Green Salad
沙律菜好清新

🍗Yu Kwun Yick Chicken Wings
用余均益辣椒醬🌶️醃過的雞翼好有香港feel、辣辣地幾好味

☕️Oolong Tea @$9
🍺Devil’s Tea @$28
Four  Cheese  Pizza
Corn  soup
Mix  green  salad
Yu  Kwun  Yick Chicken  Wings
Oolong  Tea,  Devil’s  Tea
Italian  style  Gelato  Ice-cream
2024-11-24
Four  Cheese  Pizza