2022-09-29 377 瀏覽
呢度環境坐得好舒服 而且店員服務態度好好超有禮貌 全程食得好開心❤️Afternoon Tea Set $348 兩位欣賞佢哋鹹點同甜點都好出色!甜品唔會太甜、鹹點都好新鮮😍底層鹹點有 煙三文魚山羊芝士卷、鵝肝慕斯配杏醬多士、龍蝦牛角酥、迷你牛肉漢堡、蟹肉牛油果杯牛角酥仲係酥脆!牛肉漢堡扒細細舊好有牛味🙉最正係蟹肉牛油果杯!蟹肉份量超足❤️中層有 芝士蛋糕、朱古力蛋糕、鮮果吉士撻、經典提拉米蘇Tiramisu好香好好味!tart皮好似食緊曲奇餅🥰芝士蛋糕質感唔係實淨嗰隻 食落唔會好膩朱古力蛋糕超濃可可味!甜度適中 面頭仲有開心果碎🙈上層有 馬卡龍、鬆餅、木糠布甸馬卡龍係草莓同朱古力味 我自己鍾意食朱古力味多啲🤣草莓無咩味😳木糠布甸出色!中間嘅餅乾碎唔會淋晒,食得出新鮮整,餅乾碎鹹香配埋慕絲超正😋提子鬆餅唔會好重牛油味!方便我哋搽藍莓醬或者忌廉牛油🧈雖然唔係烘熱上,但係口感依然外鬆脆、內軟綿,當然如果熱辣辣更好😝飲品方面我揀咗 草莓九層塔佢係用新鮮草莓、檸檬、羅勒、蘇打水整成,味道清新,超推薦🍓另一杯要咗 焦糖雪糕咖啡佢係濃縮咖啡、牛奶、冰淇淋、焦糖糖漿組合,店員會用熱濃縮咖啡喺雪糕上面淋落

呢度環境坐得好舒服 而且店員服務態度好好
超有禮貌 全程食得好開心❤️

Afternoon Tea Set $348 兩位
欣賞佢哋鹹點同甜點都好出色!甜品唔會太甜、鹹點都好新鮮😍

中層有 芝士蛋糕、朱古力蛋糕、鮮果吉士撻、經典提拉米蘇
朱古力蛋糕超濃可可味!甜度適中 面頭仲有開心果碎🙈

上層有 馬卡龍、鬆餅、木糠布甸

飲品方面我揀咗 草莓九層塔
佢係用新鮮草莓、檸檬、羅勒、蘇打水整成,味道清新,超推薦🍓

另一杯要咗 焦糖雪糕咖啡
佢係濃縮咖啡、牛奶、冰淇淋、焦糖糖漿組合,店員會用熱濃縮咖啡喺雪糕上面淋落去,我哋之後再加牛奶,好邪惡但係幾好飲🤣❤️