2018-01-30 370 瀏覽
同朋友食飯嘅時候,男小編講開好懷念m記嘅脆皮朱古力雪糕🍫😭有位朋友就同我哋講其實HeyHo都有朱古力脆皮,叫我地得閒去試下😝曾幾何時乳酪雪糕店真係周圍都有,依加真係唔易揾🤷🏻‍♂.😋好味指數:(7.5/10)大家記住認住一支叫脆皮朱古力醬嘅嘢🍫⭐唔好拎錯普通朱古力醬呀😚倒咗啲朱古力醬落去冇幾耐就變咗脆皮😳襯原味嘅乳酪雪糕就最夾🤤每次嚟HeyYo都好鍾意加嚿藍莓芝士蛋糕😚今次店員仲送咗舊好軟身嘅芝士蛋糕,超開心😍第一次到倒呢個朱古力醬真係有啲論盡🤦🏻‍♂記得睇埋小提示👇🏻.⭐溫馨小提示📌店員話朱古力醬要係雪糕最高嘅中間位倒落去📌記住就住個位慢慢倒,如果唔係啲朱古力醬去晒個底,凝固就會變咗舊好厚嘅朱古力📌小編認為最好倒咗脆皮朱古力醬等佢硬咗先落其他材料🤔如果唔係脆皮朱古力醬就會包住咗啲材料😂(小編加咗爆爆珠落去,結果諗住🥄嘅時候啲爆爆珠就爆晒😭)
曾幾何時乳酪雪糕店真係周圍都有,依加真係唔易揾🤷🏻‍♂
😋好味指數:(7.5/10)
大家記住認住一支叫脆皮朱古力醬嘅嘢🍫
⭐唔好拎錯普通朱古力醬呀😚