2024-07-04
💙 已經同媽咪第二次黎食啦😍 上次坐sushi bar,可以睇住師傅整壽司。今次就坐枱,可以鬆動啲😁 💙 壽司拼盤 $480 嚟到鮨政,一定要食壽司先得啦!今次嗌呢個壽司拼盤,全部款式都有兩舊,兩個人share剛剛好☺️💙 分別有 三文魚,甜蝦 ,鯛魚 ,葱吞拿魚腩,吞拿魚,油甘魚,帆立貝另外仲有六件三文魚腩細卷 😍全部都好新鮮👍🏼👍🏼 我自己就最鍾意食帆立貝就好好厚肉好鮮甜😍💙 鰻魚飯 $148兩大條鰻魚好足料😁 最開心係feel唔到細骨,唔使就住食👍🏼鰻魚有淡淡焦香,珍珠米上咗蛋絲。成碗飯都好夠飽☺️鰻魚飯仲配咗一碗味噌湯~💙 日式炸雞 $98超推!四嚿炸雞全部都大大嚿,啱啱炸出嚟熱辣辣好好食。炸粉係適當厚度,唔會太薄又唔會太厚😍 炸得超脆,雞肉又唔會鞋😉伴碟仲有沙律,一齊食就唔會覺得咁熱氣😆💙 今個月嘅限定優惠係Follow餐廳社交平台就可以免費獲得黃豆粉蕨餅一客😆
💙 壽司拼盤 $480
另外仲有六件三文魚腩細卷 😍
💙 鰻魚飯 $148
鰻魚有淡淡焦香,珍珠米上咗蛋絲。成碗飯都好夠飽☺️
鰻魚飯仲配咗一碗味噌湯~
💙 日式炸雞 $98
伴碟仲有沙律,一齊食就唔會覺得咁熱氣😆