2021-10-06
一開頭入嚟都係俾個環境吸引咗,見到入面有好多燈牌,好靚!而且牆上面中貼咗一啲好舊好舊嘅報紙,而且餐廳望到大馬路,啲陽光照入嚟真係幾舒服。講返嘢食,嗌咗個三餸車仔麵,分別有雞翼,沙嗲牛肉,同埋牛柏葉,碗麵會附送花膠。因為冇得揀兩個汁,所以就揀咗小辣麻辣汁。嘢飲嗌咗冬瓜茶,本身見佢有得揀少甜少冰嗰啲,以為係自己煲嘅冬瓜茶,提提大家!係罐裝嘅。我覺得個湯就麻麻哋,因為好似話個辣汁係秘製辣汁,我覺得就普通麻辣咁,湯底都冇乜特別。我揀咗幼麵,正正常常。而餸方面我就覺得份量係足夠,而且牛柏葉特別彈牙!留意翻!佢個沙嗲牛肉係凍凍地。另外,佢枱上面亦都會有一啲菜脯係免費嘅,幾好食,攞嚟撈麵食一流👍🏻。而花膠我諗大約有兩三塊左右,都係預料之內,彈牙得來又帶點黏糯嘅感覺😂。整體買單好似$60左右,我覺得以一碗車仔麵來講就唔太抵了,主要都係比個環境吸引咗,我就覺得冇後悔一試,但未必會再去。